13 de maig 2020

Camilla Läckberg: "La Bruixa"


Després de gairebé tres anys de la seva anterior novel·la El domador de lleons, l'escriptora sueca ens ofereix aquesta nova història protagonitzada per Patrik Hedström i Erica Falck i, situada en l'espai de Fjällbacka. Una història on res és el que sembla en aquesta novel·la de gairebé set-centes pàgines.

Linnea, una nena de quatre anys desapareix d'una granja. Trenta anys abans una nena va desaparèixer de la mateixa granja i després va ser trobada morta. Dues germanes de tretze anys van ser declarades culpables però no van entrar a la presó per la seva edat. Ara una d'elles ha tornat al poble per a realitzar el rodatge d'una pel·lícula.

Aventura entre el passat i el present, en la qual Patrik Hedström i seva dona Erica hauran de resoldre un cas enllaçat amb el que va passar fa trenta anys, entrellaçant diverses línies temporals. El cas present i la recerca que realitza l’Erika del cas anterior, amb una tercera línia temporal on la recerca històrica que es situa a l’any 1672, durant la persecució de bruixes en la zona.

La novel·la dóna continuïtat a la vida dels personatges, al matrimoni d'investigadors i també al seu equip. Aquesta novel·la consolida a l'autora com un referent en la novel·la negra, aconseguint posar l'interès de la lectura en temes controvertits com el racisme i les agressions sexuals.

    

Podeu llegir gratuïtament la novel·la La Bruixa de Camilla Läckberg en català i en castellà a l'eBiblio.


usuari/s connectats