13 de maig 2020

Alexx Stuart: "Vida low tox"

Una guia inspiradora i pràctica que ens ensenya com viure una vida sana i baixa en tòxics, centrant-se en quatre àrees clau de la nostra vida: cos, llar, menjar i ment.

Alguna vegada t'has detingut a llegir la llista d'ingredients dels productes que uses tots els dies? En Vida Low Tox, l'activista i educadora Alexx Stuart ens mostra la gran quantitat de compostos químics que ens envolten diàriament, aportant-nos idees sobre com reduir aquesta exposició en quatre àrees clau de la nostra vida: cos, llar, menjar i ment.

Compartint les últimes aportacions de la ciència i consells d'experts professionals, Alexx aborda molts temes, des dels disruptors endocrins en els productes de bellesa fins a l'enorme desafiament de reduir el consum de plàstic; o com realitzar la neteja de la llar sense sofrir l'impacte nociu de les toxines.

En aquesta inspiradora obra, Alexx ens convida a viure amb pensament crític i a prendre millors decisions, començant amb canvis simples i assequibles, i gaudint del procés cap a un estil de vida low tox, més sa i natural, com una cosa positiva per a nosaltres i per al nostre bell planeta.

«Vida low tox és una guia completa, inspiradora i, el més important de tot, realitzable, cap a una vida sana i baixa en tòxics. És un llibre al qual sens dubte tornaràs una vegada i una altra.» Geòrgia Harding, Naturòpata


L'autora de Vida low tox l'Alexx Stuart és educadora, activista social i creadora del concepte “vida low tox”, estil de vida que té com a objectiu el canvi positiu tant per a les persones com per al planeta. 

Podeu llegir gratuïtament el llibre a l'ebiblio.
usuari/s connectats