28 d’abril 2020

Trinitat Gilbert: "Els anys vint a la taula"



Dijous 30 d’abril a les 18.30 h la periodista Trinitat Gilbert oferirà la conferència virtual «Els anys vint a la taula: vint plats catalans nascuts ara fa cent anys» des del canal de Youtube de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Durant la trobada la periodista especialitzada en gastronomia descobrirà les curiositats del nostre receptari i respondrà en directe totes les preguntes que li facis arribar durant la xerrada.

Aquesta xerrada forma part del programa d’efemèrides «1920x2020 al mirall», que vol analitzar els fets més destacats de la dècada dels vint del segle passat. En el cas de la cuina catalana, justament fa un segle es van començar a cuinar plats que encara avui mantenim, entre altres els canelons, la sarsuela o el capó farcit.

Trinitat Gilbert, periodista especialitzada en gastronomia i en educació, escriu per al diari ARA, on coordina la informació sobre alimentació. També col·labora a SER Catalunya, al programa "Aquí, amb Josep Cuní", en què parla sobre la història d'una plat cada divendres. És professora de periodisme gastronòmic a la Universitat de Barcelona-CETTHa escrit llibres sobre alimentació familiar, com A la taula i al llit, al primer crit; podeu consultar la seva bibliografia a la XBM i a eBiblioCat.

Recordeu que la Biblioteca Les Voltes està especialitzada en Cuina Tradicional Catalana.
#magradalacuina
usuari/s connectats