29 d’abril 2020

Anabel Gonzalez: "Lo bueno de tener un mal día"


Pocs refranys han estat més perjudicials que aquell que diu que al mal temps hi ha que posar-li bona cara. Al mal temps s'hi a de posar llàgrimes o tristesa. I al bon, somriures i alegria. Saber gestionar les nostres emocions no es amagar-les ni suprimir-les, es reconèixer-les i gestionar-les amb sentit.
Després de molts anys de consulta, la doctora Anabel Gonzalez ens brinda aquesta petita guia de supervivència emocional que ens ajudarà a gestionar millor les nostres emocions i aprendre a conviure amb els mals moments.
Perquè la clau per a sentir-nos a gust amb nosaltres mateixos i amb la nostra vida hi és precisament en saber porta bé els dies dolents.

Aquest ebook inclou un capítol inèdit de l'autora: Manual de supervivència emocional per al COVID-19.

 
Anabel González és psiquiatra i psicoterapeuta. És doctora en Medicina i especialista en Criminologia. Pertany a la directiva de la Sociedat Europea de Trauma i Disociació (ESTD) i és vicepresidenta de l'Asociación EMDR Espaya. Treballa a l'Hospital Universitari de A Corunya (CHUAC). Des de fa anys imparteix formació a altres especialistes, és entrenadora acreditada de teràpia EMDR, col·laboradora docent al CHUAC i participa com a professora convidada en el Màster en Psicoteràpia EMDR de la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED). És autora de varis llibres especialitzats. 

usuari/s connectats