19 de juny 2020

Dia Mundial de les Persones Refugiades

Demà dissabte és el Dia Mundial de les Persones Refugiades.

L'any 2001 les Nacions Unides van declarar el 20 de juny el dia dels refugiats. El seu objectiu és treure de l’oblit la dramàtica situació que viuen al món milions de persones desplaçades forçosament, sol·licitants d’asil i apàtrides.

En commemoració a aquest dia, avui divendres 19 de juny a les 18 h la Xarxa Baix Llobregat, dins els programa JUSUR (Desenvolupament local i de proximitat Baix Llobregat-Marràqueix), oferirà l’acte en directe “La veu de les persones refugiades” mitjançant el canal Youtube. Una oportunitat per a visibilitzar la realitat de les persones refugiades.
La Xarxa Baix Llobregat està formada pels ajuntaments d'Esplugues, Gavà, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Des de la Biblioteca Les Voltes també volem commemorar aquesta data mitjançant una selecció documental. Hem preparat una guia de lectura amb els documents que tenim disponibles a Sant Vicenç dels Horts, descobriu-la!



A més a més, l'eBiblio ha preparat una recull de llibres i pel·lícules en format digital que us podeu descarregar. No us ho perdeu!


      

      

      

      
usuari/s connectats