16 de març 2023

L'autora vicentina del mes: Lisa Aidan

 

Amb la finalitat de visibilitzar el patrimoni humà vicentí i el fons de la col·lecció local de la Biblioteca cada mes exposarem, de manera destacada, un autor o autora de Sant Vicenç dels Horts. Serà a la planta baixa de la Biblioteca Municipal Les Voltes. La resta de llibres d’aquests o d’altres autor/es els trobareu en aquesta planta, a la secció més genuïna de totes les biblioteques públiques: la col·lecció local.

Aquest mes de març l’autora destacada és la Lisa Aidan. Va néixer a Mollet del Vallès l’any 1985. Va viure a Sant Vicenç dels Horts amb el seu marit i els seus fills des del 2007 fins al 2021. Actualment, viu a La Llacuna.

Des de la infantesa llegir l’apassionava, també inventar històries. Gràcies als ànims de la seva família, va començar a escriure i l’any 2015 va publicar la seva primera novel·la Amor prohibido.

Des d’aleshores ha escrit novel·les romàntiques, relats, sagues literàries i alguns guions de curtmetratges. Quant als premis destacar que l’any 2015 va ser finalista del Concurso de Microrrelatos Solidarios Asociación ISEKIN amb Empezando por abajo i al 2014 va guanyar el Premio Relatos a la Carta amb La Conquista.

En l’actualitat, segueix en el procés d’escriptura de diverses obres.

usuari/s connectats