11 de març 2022

El dibuixant Jordi Lafebre rep el Premi Internacional Manga del Japó

El dibuixant barceloní Jordi Lafebre ha rebut el premi plata de la quinzena edició del Premi Internacional Manga del Japó. Lefebre ha estat guardonat per l'obra Malgré Tout (publicat en castellà com Carta blanca), que el jurat alabà la seva excel·lència tècnica, composició i original estructura de guió. La cerimònia d'entrega dels guardons va tenir lloc el passat 4 de març a Tòquio, connectant amb els premiats virtualment des dels seus respectius països

El Premi Internacional Manga del Japó s'atorga a artistes destacats que han contribuït a la promoció de la cultura manga a l'estranger i als intercanvis culturals internacionals a través del manga. En aquesta edició, amb nombre record de participants, hi ha hagut 484 obres procedents de 76 països i regions de tot el món.

Carta blanca és la història d'un amor al revés. Una passió platònica però eterna entre dos éssers. Per una banda l'Ana, una carismàtica sexagenària, ex alcaldessa recent jubilada, casada i mare. Una lluitadora amb un gran cor que inspira respecte. Per altra banda en Zeno, un solter empedreït, llibreter pròxim a la jubilació i doctorant en física que haurà trigat quaranta anys en realitzar la seva tesi. Un esperit lliure i viatger, tan seductor com misteriós. Al llarg dels anys, han teixit junts un amor impossible i inesgotable. Mentre ens desfem de les excuses que els impediren prendre forma, retrocedim en el temps d'aquest romanç i girs i voltes... fins el seu origen. 


Podeu trobar el còmic Carta blanca a Les Voltes, així com altres obres de Jordi Lafebre.

usuari/s connectats