Passa al contingut principal

Blue Jeans: "Tan senzill com tuitejar t'estimo"

El primer any a la universitat marca la vida de moltes persones. T'enfrontes a nous reptes, noves il.lusions i nombrosos canvis que, per molt que els tinguis previstos, no deixen de sorprendre't. 
Tot això es multiplica si, a més, aquest primer any transcorre en una residència d'estudiants. Vius les vint-i-quatre hores, els set dies de la setmana, amb els qui acaben convertint-se en Els Teus Millors Amics.
Obres els ulls de bat a bat i sorgeix l'AMOR, arriben les decepcions, descobreixes la PASSIÓ, et persegueixen les temptacions, coneixes a fons les teves PORS... tot a un ritme que fa vertigen.
Tan senzill com tuitejar t'estimo està disponible a la planta 2 de la biblioteca.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Onze de setembre: Diada Nacional de Catalunya 2023

  Vine a l'acte commemoratiu de I'Onze de Setembre a Sant Vicenç dels Horts. Comptarem amb l'Orfeó Vicentí i Som Cor del Centre Catòlic, la Coral El Llessamí de la Societat Cultural La Vicentina, i de forma presencial amb la Colla de Diables Àngels Diabòlics, la Colla de Geganters i Grallers i la Colla Castellera Carallots de Sant Vicenç dels Horts. També participarà l'atleta vicentina Raquel Parrado Romero, qui lliurarà la senyera a l'alcalde. Tot seguit es farà una ballada de sardanes. 🗓️ Dilluns 11 de setembre 🕛 12 h 📍 Plaça de la Vila ℹ️ www.svh.cat

Austria, paisatge natural

Àustria és la destinació ideal per a gaudir d'unes inoblidables vacances. La seva cultura, les seves ciutats, els seus meravellosos paisatges, la seva música i la seva gastronomia i hospitalitat, fan que els visitants guardin un imborrable record. És el paradís per a les famílies i per unes vacances tranquil.les: es pot esquiar en pistes interminables, fer senderisme, es poden visitar ciutats elegants, precioses, fer una escapada romàntica, acudir a concerts únics, etc. La major part del seu territori són muntanyes i turons, amb uns paisatges increïbles.

La porta dels tres panys. 2- La senda de les quatre forces

La porta dels tres panys , l'entrada al món quàntic on en Niko va viure aventures tan inoblidables com extraordinàries, ha desaparegut. El noi no ha estat capaç de retrobar els seus amics. Fins que la Quiona, la seva fada quàntica, reapareix per demanar-li ajuda. En Niko descobrirà que les lleis de la física s'han descontrolat, i que dels seus amics i d'ell en depèn el restabliment de l'equilibri. En la nova aventura quàntica s'haurà de sotmetre a les proves de cadascuna de les forces que regeixen el nostre univers.  Novetat rebuda amb el suport de: