27 de gener 2021

"Formatgeries artesanes de Catalunya" de Ramon Roset i Morera

Fous fans dels formatges?

En aquest llibre hi trobareu un recull de totes les formatgeries i els formatges artesans que s'elaboren actualment en territori català. Així, esdevé un mitjà per apropar al lector al gran patrimoni gastronòmic de la nostra terra.

El formatge és l'estrella, però a part de la importància del producte làctic, s'ha n'ha destacat la història que hi ha al darrera de cada obrador: els formatgers, com a pastors i elaboradors de formatge.

La guia formatgera organitza de forma geogràfica els 93 obradors a través de rutes, facilitant la seva localització i possibilitat de visita: Alt Pirineu, Via Làctia, Osona-Ripollès-Garrotxa, Girona-Costa Brava, Terres de Ponent, Bages-Vallès Occidental, Vallès Oriental-Maresme, Anoia-Conca-Penedès, Terres del sud. També trobareu les dades més significatives, els diversos formatges que elaboren i una explicació de tast del seu formatge més representatiu així com suggeriments per a maridatges.

Animeu-vos a endinsar-vos en el món de català i a gaudir aquest deliciós producte, que no té res que envejar als països veïns.

Formatgeries artesanes de Catalunya de Ramon Roset i Morera es troba disponible a la secció de Cuina Tradicional Catalana (Carns i productes derivats).
usuari/s connectats