26 de març 2020

Hirokazu Koreeda: "Un asunto de familia"


Nominada a l'Òscar com a millor pel·lícula de parla no anglesa, Un asunto de familia del director japonès Hirokazu Koreeda. 
El director ens planteja que l'organització de les persones en la societat no és exclusiu de l'estat. Formar una família sense vincles de sang és possible. Amor i respecte no és exclusiu de les famílies legals, on en moltes ocasions les relacions són superficials i fredes. Koreeda ens dibuixa una societat, la japonesa, la permesa, que no arriba a acariciar els vincles d'amor i protecció entre membres d'una família i, demostra amb aquesta família atípica i il·legal, que el més necessari, l'afecte i la protecció entre les persones, els llaços entre humans, és possible, l'única cosa important... i és a que la societat ha d'aspirar. 
Un asunto de familia de Hirokazu Koreeda es troba en algunes biblioteques de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, i també trobareu la novel·la basada en aquesta pel·lícula. Descobreix l'obra d'aquest director japonès a l'eBiblio. 
usuari/s connectats