03 de febrer 2020

Mor l'escriptora Mary Higgins Clark



Coneguda com la reina dels suspens, Mary Higgins Clark, va néixer a Nova York el 1927 i va ser autora de més de 50 obres entre les quals hi ha Where are the children? (On són els nens?), publicat el 1975, i amb més de quatre milions d’exemplars venuts a tot el món.
L'escriptora nord-americana Mary Higgins Clark, coneguda com la "reina del suspens", va morir divendres. Autora prolífica va escriure una quarantena de novel·les d'intriga, però també va conrear de manera puntual altres gèneres, com ara l'històric, la literatura infantil i juvenil i el relat breu. Només als Estats Units s'han venut prop de 100 milions d'exemplars dels seus títols.
Ha mort tranquil·lament aquest 31 de gener, a l'edat de 92 anys i envoltada dels membres de la seva família i amics. 
 català, Grup 62 va publicar un bon nombre d’obres seves, com T’estic vigilant o Mai més sola.




En català, Grup 62 va publicar un bon nombre d’obres seves, com T’estic vigilant o Mai més solaConeguda com la reina dels suspens, Mary Higgins Clark, va néixer a Nova York el 1927 i va ser autora de més de 50 obres entre les quals hi ha Where are the children? (On són els nens?), publicat el 1975, i amb més de quatre milions d’exemplars venuts a tot el món.
En català, Grup 62 va publicar un bon nombre d’obres seves, com T’estic vigilant o Mai més sola.
usuari/s connectats