15 d’abril 2021

Marie Kondo: "La felicitat a la feina"

 

El mètode de Marie Kondo revolucionarà la teva manera de treballar. Troba la felicitat a la feina, i a la vida! Marie Kondo ha fet miracles posant ordre a milions de llars, fet que li va valdre ser considerada una de les 100 persones més influents del món per la revista Time. Ara toca fer el miracle a la taula de la teva oficina, o el despatx de casa teva. 
Al costat del psicòleg i catedràtic Scott Sonenshein, Marie Kondo ens ofereix una sèrie de valuosos consells fruit de les seves pròpies experiències per posar ordre material i espiritual a la feina. No només es tracta d’endreçar els calaixos i la taula, domesticar el correu electrònic o organitzar equips, sinó també d’endreçar el temps i mantenir un equilibri saludable entre la feina i la vida. 
Un llibre útil i necessari, que arriba en un moment de reflexió al voltant de la manera com treballem. El mètode KonMari aplicat a la feina t’ajudarà a trobar les claus de l’èxit, tant si treballes des de casa o en una oficina, perquè gaudir de la feina és gaudir de la vida.

La felicitat a la feina està disponible a les novetats de la planta 2 de la nostra biblioteca.

usuari/s connectats