10 d’abril 2021

El Baix Llobregat, una comarca de contrastos


Si estàs buscant idees per a gaudir del Baix Llobregat, descobreix aquesta guia turística: El Baix Llobregat: una comarca de contrastos

El riu Llobregat és l'element clau la nostra comarca i li dóna el nom de Baix Llobregat. Els trenta municipis que la integren configuren un teixit industrial, turístic i comercial que l'han fet capdavantera, i en els darrers anys ha viscut un gran creixement. El Baix Llobregat ofereix gràcies a la seva història un patrimoni monumental propi i unes tradicions úniques. 

En aquesta guia hi trobaràs els 5 itineraris: 
  1. El patrimoni natural
  2. Les colònies tèxtils i el modernisme
  3. Joies arqueològiques i arquitectura senyorial
  4. Monestirs, esglésies i ermites
  5. Atractius singulars
En ells podràs endinsar-te en un ric i variat patrimoni monumental com el Castell d'Eramprunyà, la Colonia Sedò, la Cripta de la Colònia Güell o el Parc de Can Vidalet, entre d'altres. Una comarca variada amb una gran oferta lúdica, gastronòmica i cultural, i unes festes i tradicions de caràcter únic. 

Aquesta guia pretén donar a conèixer, mitjançant una proposta de cinc itineraris, un ric i variat patrimoni monumental (castells, palaus, esglésies), i una variada oferta lúdica, gastronòmica i cultural. Festes i tradicions que han confegit el caràcter d'una comarca. Passegeu-vos pels carrers, pels paratges naturals i per les platges. 

Gaudiu de la vostra comarca. Hi ha molt per descobrir i de ben segur que us sorprendrà. 

usuari/s connectats