25 de gener 2017

Creix la col·lecció d’eBiblio Catalunya

Ebiblio: la biblioteca de llibres digitals


S’han incorporat clàssics antics i contemporanis, llibres en francès, i a més s'ha ampliat l’oferta de revistes amb la incorporació de capçaleres en castellà. 

S’han elaborat també diversos aparadors temàtics a més a més dels que ja són fixos: Per morir-se de por; BCon Ciència ficció; Addictes a les sèries o A la recerca de la felicitat. Durant el mes de gener se n’aniran visualitzant altres : Premis Nadal i Josep Pla ; BCN Negra i Detectius, inspectors.

D'altra banda, s’han incorporat 266 audiollibres més a la col·lecció eBiblio, que ja disposa de 416 títols, 131 en català i 285 en castellà. Amb eBiblio Catalunya, es pot accedir als continguts digitals a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents. Un cop un usuari demani un llibre digital en préstec, disposarà de 21 dies per llegir-lo.

Si estas estudiant, no et perdis les "Lectures recomanades de Batxillerat", on podràs descarregar tots els llibres que et demanen a l'institut.


usuari/s connectats