01 de juliol 2020

Activitats virtuals XBM

Des de la Xarxa de Biblioteques Municipals ens proposen un seguit de propostes virtuals perquè aquests dies de confinament et siguin més amens i aprofitables i alhora continuïs sentint les biblioteques i bibliobusos tan a prop teu com sempre.

De paraula
Un cicle de trobades virtuals entre llibreters i autors que posa en marxa la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona per mitjà del seu perfil a Instagram (@bibliotequesXBM).


Dimecres 1 de juliol a les 18:30 h, l'il·lustrador Ed Carosia conversarà amb Linsabel Noguera de la Llibreria Tres Paraguas de Gavà sobre l’ofici d’il·lustrador i el còmic infantil i juvenil.










L’hora del bibliobús
Els bibliobusos de la Diputació de Barcelona t’apropen els contes a casa i t'ofereixen virtualment propostes adreçades al públic familiar, hores del conte perquè els més petits passin més fàcilment aquestes setmanes.
Aquestes activitats es faran a través del canal de Youtube de la Xarxa de BibliotequesMunicipals.
Des del 19 de maig i fins al 23 de juliol, els dimarts a la tarda i els dijous al matí.
- Dijous 2 de juliol, 11 h. Marta Gorchs. Quina meravella!
- Dimarts 7 de juliol, a les 17 h, Marta Gorchs. Amb ulls de nena.



Clubs de lectura virtuals (Places exhaurides)
Programa de clubs de lectura virtuals, una iniciativa que té com a objectiu promoure la lectura i el diàleg a través de les noves tecnologies. N'hi ha per a tots els gustos: novel·la negra, literatura catalana, ciència-ficció, LGTBIQ+, clàssics per pensar el món i literatura del distanciament.
La interacció entre lectors i conductors es farà a través de Tellfy, una app de comunicació instantània, i els continguts seran de l’eBiblio, el servei préstec de documents digitals del Sistema de Lectura Pública de Catalunya.




I l'apartat d'agenda i a les xarxes socials sota l'etiqueta #JoEmQuedoaCasaXBM trobaràs moltes altres propostes.

Total la informació a Activitats virtuals XBM.
usuari/s connectats