11 de gener 2012

Mind The Laps: club de conversa en anglès

L’anglès és una llengua de la branca germànica, originària del Regne Unit i la llengua més utilitzada arreu del món comercial. Per tal de dominar aquest idioma, la primera base és practicar-lo. Això ho podem fer mitjançant algunes formes senzilles, com llegir un llibre, escoltar una cançó o veure una pel·lícula. No obstant, el fet de realitzar una conversa és molt més difícil ja que exigeix un cert domini entre dues o més persones. A les ciutats cosmopolites, com pot ser-ho Barcelona, existeix una comunitat de parlants formada per estudiants, viatgers, artistes o treballadors, entre d’altres, on es poden intercanviar aspectes culturals, fer amistats, i sobretot, practicar l'anglès.

A Sant Vicenç dels Horts però, no tenim aquesta sort, per això hem decidit crear un nou grup de conversa que, esperem, supleixi aquest desavantatge enfront la gent de la capital per poder tenir les mateixes oportunitats. Aquest grup s’anomena Mind the Laps i es farà cada dilluns a les 19 hores a la Sala 1 de la Biblioteca Les Voltes; a més podeu unir-vos al grup que hi ha a la Xarxa Social de Facebook fent click en aquest enllaç (aquí tindreu una informació més detallada i posar-vos en contacte amb els organitzadors del grup):


En aquest grup es faran activitats per adquirir coneixements i per cohesionar el grup d'una manera amena i divertida. Aquest grup no es proposa fer classes de gramàtica ni ser un grup d'iniciació a la llengua. Tothom que participi hi podrà aportar propostes i serà benvingut. I, el més important: és gratuït.

2 comentaris:

Dani ha dit...

Great.This the final countdown!!

bstvicenc@gmail.com ha dit...

Only five days !!! The next monday at seven o'clock.

usuari/s connectats